Productomschrijving


Chocolade-noten cakemix
€3,95
Ingrediënten:
suiker, tarwebloem, plantaardige olie, hazelnoten, glucosestroop, magere cacaopoeder, zetmeel, melkpoeder, rijsmiddel (E450, E500, E336, weipoeder (melk)), cacao-massa, cacao boter, melk eiwit, zout, geleermiddel (E450, E393, E516), verdikkingsmiddel E401, E415, aroma, emulgator E322 (soja)
Benodigdheden:
- pak chocolade-noten cakemix
- 100 ml water
- 1 ei
Bereidingswijze:
meng in een beslagkom de mix met het water en het ei. Bak de cake in een voorverwarmde oven van 170 graden in 60 minuten gaar.
Gerelateerde producten
- 650 gram Walnoten cakemix
- 50 gram boter
- naar keuze 3,5 dl water, melk of karnemelk
Zelf toevoegen aan deze mix:
- 250 gram zachte boter
- 3 eieren
- 20 ml water
Bereidingswijze:
meng de eieren, water en de zachte boter, voeg de cakemix toe en maak in 3 minuten een glad beslag. Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe het beslag in een met boter ingevet cakeblik en bak de cake gedurende circa 65 minuten op 160 graden (Hete lucht 20 graden lager)
- zakje cakemix
- 4 eieren
- 175 gram boter
Ingrediënten:
tarwebloem, suiker, rijsmiddel (E450a, E500), gedr.glucosestroop, emulgator (E471, E472b), melkeiwit, sojabloem, magere cacaopoeder, cacaoboter (melk), verdikkingsmiddel (E415), emulgator (E322), dextrose, aroma
Zelf toevoegen aan deze mix:
- 200 gram zachte boter
- 3 eieren
- 3 eetlepels water
Bereidingswijze:
meng de eieren, water en de zachte boter, voeg de cakemix toe en maak in 3 minuten een glad beslag. Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe het beslag in een met boter ingevet cakeblik en bak de cake gedurende 60-70 minuten op 160 graden (hete lucht 20 graden lager).
- zakjes sinaasappel chocolade cakemix
- 4 eieren
- 175 gram boter
Zelf toevoegen aan deze mix:
- 4 eieren
- 175 gram zachte boter
Bereidingswijze:
meng de eieren met de boter. Voeg de mix toe en maak met de mixer op stand 2 in ca. 5 minuten een glad beslag. Blik invetten; oven voorverwarmen op 160 graden. Bakken in ongeveer 65 minuten op 160 graden (hete lucht 20 graden lager).
Zelf toevoegen aan deze mix:
- 4 eieren
- 225 gram zachte boter
Bereidingswijze:
eieren één voor één mengen met de zachte boter. Voeg de mix toe en maak van alle ingrediënten een glad beslag. Blik invetten; oven voorverwarmen op 160 graden. Bakken in 60-70 minuten op 160 graden.
Allergenen: bevat tarwe, gluten
- 400 gram Aardbeien-roomcakemix
- 200 gram boter
- 3 eieren
- 4 eetlepels water
Ingrediënten:
Zeeuwse tarwebloem, suiker, kersen (16%), bakpoeder (E500,E450) aroma: vanille, citroen, natuurlijke kleurstof: curcuma, xanthaangom, zout
Zelf toevoegen aan deze mix:
4 eieren en 175 gram boter
Bereidingswijze:
Mix de eieren één voor één met de boter. Zeef de cakemix erboven en klop 6 minuten. Voeg de uitgezeefde vulling toe. Vet een klein cakeblik in, verwarm de oven voor op 150° en bak de cake in het midden van de oven in 1 uur en 15min gaar. Controleer met een prikker of de cake gaar is. Stort de cake op een rooster en laat, afgedekt met een doek, afkoelen.
- pak kwark cakemix
- 150 gram ei (= ongeveer 3 eieren maat "M")
- 125 gram kwark
- 525 gram mix voor cake met cranberries
- 200 gram boter
- 4 eieren
- pak cakemix
- 200 gram boter
- 4 eieren
- 600 gram Walnoten caramelcakemix
- 175 gram boter
- 4 eieren
Zelf toevoegen aan deze mix:
- 4 eieren
- 225 gram zachte boter
Bereidingswijze:
mix de eieren één voor één met de zachte boter. Voeg de cakemix toe en maak in 5 minuten een glad beslag. Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe het beslag in een met boter ingevet cakeblik en bak de cake gedurende 65 minuten op 160 graden (hete lucht 20 graden lager).
- 400 gram mix voor Bitterkoekcake met Amaretto
- 200 gram boter
- 3 eieren
- 4 eetlepels water
Zelf toevoegen aan deze mix:
- 3 eieren
- 190 gram zachte boter
Bereidingswijze:
meng de eieren één voor één met de zachte boter. Voeg de mix toe en maak in 3 minuten een glad beslag. Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe het beslag in een met boter ingevet cakeblik en bak de cake gedurende 60-70 minuten op 160 graden (hete lucht 20 graden lager)
- 400 gram mix voor boerencake
- 210 gram boter
- 4 eieren
- 400 gram Citroen-mascarpone mix
- 200 gram boter
- 4 eieren
- 400 gram kaneelcakemix
- 175 gram boter
- 4 eieren
- 400 gram Karamel cakemix
- 200 gram boter
- 4 eieren
Ingrediënten:
tarwebloem, suiker, gedroogde appelstukjes (7,5%), rozijnen (10%), rijsmiddel(E450,E500),
zetmeel, kaneel
Bereidingswijze:
zelf aan de cakemix toevoegen 225 gram zachte boter en 4 eieren.
Mix de eieren één voor één met de zachte boter, voeg de cakemix toe en maak in
5 minuten een glad beslag. Verwarm de oven voor op 160 graden.
Doe het beslag in een met boter ingevet cakeblik en bak de cake gedurende 60-70 minuten op 160 graden.
(hetelucht 20 graden lager).
Voor aansnijden goed af laten koelen.