Productomschrijving


Koffie-koekjescakemix
€3,25
Koffie-koekjescakemix, 400 gram
Benodigdheden:
- 400 gram mix voor koffie-koekjescake
- 200 gram boter
- 4 eieren
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160 graden. Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng in een grote kom de ingrediënten tot een glad geheel. Mix ongeveer 5 minuten op de hoogste stand. Doe het beslag in een ingevet cakeblik of verdeel het over cups. Indien het beslag in een cakeblik gegoten is: bak de cake gedurende circa 60 minuten. Indien het beslag verdeeld is over cups: bak de cakejes gedurende circa 20 minuten.
Ingrediënten:
Suiker, tarwebloem, rijsmiddelen (E450,E500,E334), emulgatoren (E471,E470a,E472e,E472b,E482,E477), koffie, plantaardige olie en vet (palm,raap), melkpoeder (magere), suiker (gebrand), maltodextrine, moutmix (glucosestroop,gerststroop,moutextract), verdikkingsmiddel (E415), conserveermiddel (E202), aroma (melk), zout, invertsuikerstroop
Gerelateerde producten
- 450 gram mix voor speculaascake
- 200 gram boter
- 1 ei
- 150 gram water
- 500 gram mix voor amandelcake
- 250 gram boter
- 5 eieren
- 25 ml water
- 500 gram mix voor speltcake
- 225 gram zachte boter
- 4 eieren
- 400 gram mix voor Irish coffeecake
- 200 gram zachte boter
- 200 gram ei (afhankelijk van het gewicht van het ei eventueel aanvullen met water tot 200 gram)
- 450 gram mix voor Red Velvetcake (taart of muffins)
- 200 gram zachte boter
- 225 gram ei
- 30 gram water
- 500 gram mix voor stroopwafelcake
- 200 gram boter
- 4 eieren
- 400 gram mix voor advocaat-chocoladecake
- 220 gram zachte boter
- 200 gram eieren (3 eieren maat 'L' of 4 eieren maat 'M')
- 650 gram mix voor abrikozen-dadelcake met hazelnoot
- 50 gram boter
- 3,5 dl melk op kamertemperatuur
- 500 gram mix voor sinaasappel-appel-rozijnencake
- 125 gram zachte boter
- 2 eieren
- 125 gram water
- 900 gram mix voor tulbandcake
- 250 gram boter
- 5 eieren
- 500 gram mix voor molenaarscake
- 200 gram boter
- 4 eieren
- 500 gram mix voor kwarkcake
- 125 gram kwark
- 3 eieren
- 500 gram mix voor frambozencake met witte chocolade
- 250 gram zachte boter
- 4 eieren
- 550 gram mix voor cranberrycake
- 225 gram zachte boter
- 4 eieren
- 550 gram mix voor sinaasappel-chocoladecake
- 225 gram zachte boter
- 4 eieren
- 400 gram mix voor karamelcake
- 200 gram boter
- 4 eieren
- 400 gram mix voor kersen-chocoladecake
- 200 gram zachte boter
- 3 eieren
- 3 eetlepels water
- 400 gram mix voor boerencake
- 220 gram boter
- 4 eieren
- 400 gram mix voor bitterkoekcake met amaretto
- 200 gram boter
- 3 eieren
- 4 eetlepels water
- 400 gram mix voor citroen-mascarponecake
- 200 gram boter
- 4 eieren
- 500 gram mix voor chocolade-notencake
- 2 eieren
- 1 dl water
- 500 gram mix voor pistache-walnootcake
- 225 gram zachte boter
- 4 eieren