Productomschrijving


Speculaascakemix
€3,25
Speculaascakemix, 450 gram
Benodigdheden:
- 450 gram mix voor speculaascake
- 200 gram boter
- 1 ei
- 150 gram water
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160 graden. Meng de boter met het ei en het water en voeg de cakemix toe. Maak in 3 minuten met de mixer op stand 2 een glad beslag. Doe het beslag in een ingevet cakeblik en bak de cake gedurende circa 65 minuten op 160 graden (hete lucht 20 graden lager).
Ingrediënten:
Suiker, tarwebloem, eipoeder, zetmeel, tarwezetmeel, glucosestroop, fruit (appel, sinaasappel), kaneel, rijsmiddel (E450,E500), fructosestroop, eiwitpoeder, emulgator (E481, E472e), nootmuskaat, zout, verdikkingsmiddel (E415,E466), rijstebloem, aroma, kruidnagel, gember, koriander, gekarameliseerde suiker, plantaardige olie, voedingszuur E330, foelie, geleermiddel (E440), enzymen (tarwe)
Gerelateerde producten
- 500 gram mix voor molenaarscake
- 200 gram boter
- 4 eieren
- 400 gram mix voor Irish coffeecake
- 200 gram zachte boter
- 200 gram ei (afhankelijk van het gewicht van het ei eventueel aanvullen met water tot 200 gram)
- 500 gram mix voor sinaasappel-appel-rozijnencake
- 125 gram zachte boter
- 2 eieren
- 125 gram water
- 400 gram mix voor bitterkoekcake met amaretto
- 200 gram boter
- 3 eieren
- 4 eetlepels water
- 400 gram mix voor koffie-koekjescake
- 200 gram boter
- 4 eieren
- 550 gram mix voor sinaasappel-chocoladecake
- 225 gram zachte boter
- 4 eieren
- 500 gram mix voor frambozencake met witte chocolade
- 250 gram zachte boter
- 4 eieren
- 900 gram mix voor tulbandcake
- 250 gram boter
- 5 eieren
- 500 gram mix voor kwarkcake
- 125 gram kwark
- 3 eieren
- 500 gram mix voor stroopwafelcake
- 200 gram boter
- 4 eieren
- 400 gram mix voor boerencake
- 220 gram boter
- 4 eieren
- 450 gram mix voor Red Velvetcake (taart of muffins)
- 200 gram zachte boter
- 225 gram ei
- 30 gram water
- 400 gram mix voor karamelcake
- 200 gram boter
- 4 eieren
- 550 gram mix voor cranberrycake
- 225 gram zachte boter
- 4 eieren
- 500 gram mix voor chocolade-notencake
- 2 eieren
- 1 dl water
- 500 gram mix voor pistache-walnootcake
- 225 gram zachte boter
- 4 eieren
- 500 gram mix voor amandelcake
- 250 gram boter
- 5 eieren
- 25 ml water
- 400 gram mix voor kersen-chocoladecake
- 200 gram zachte boter
- 3 eieren
- 3 eetlepels water
- 500 gram mix voor speltcake
- 225 gram zachte boter
- 4 eieren
- 400 gram mix voor advocaat-chocoladecake
- 220 gram zachte boter
- 200 gram eieren (3 eieren maat 'L' of 4 eieren maat 'M')
- 650 gram mix voor abrikozen-dadelcake met hazelnoot
- 50 gram boter
- 3,5 dl melk op kamertemperatuur
- 400 gram mix voor citroen-mascarponecake
- 200 gram boter
- 4 eieren